Bizden Haberler
PCI-DSS Güvenlik Testi...

Yazarkasa POS üreticisi Mikrosaray, ödeme sistemlerinin en kapsamlı güvenlik testi olarak bilinen PCI-DSS denetiminin en son versiyonunu ilk mikrosaray geçti...

Ödeme sistemlerinin güvenlik temeli üzerinde yükseldiğini vurgulayan Mikrosaray Yönetim Kurulu Başkanı Latif Güler “IBM Data Center hizmetleri ile yaptığımız iş ortaklığıyla geliştirdiğimiz TSM adı verilen altyapımızın PCI-DSS kriterlerinin en son versiyonunu başarıyla geçmesi bizi çok mutlu etti. PCI-DSS uyumlu alt yapımızın hem üye iş yeri, hem tüketici, hem de bankalar için tüm risklere karşı ne kadar güvenli olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu” dedi.






Latif Güler, Mikrosaray olarak sadece yazarkasa ürünleri değil yazarkasa çözümleri de sunduklarının altını çizerek şunları söyledi: “30 yıllık iş tecrübemizle geliştirdiğimiz yeni nesil mali yazarkasa altyapısı ile birlikte, farklı yazarkasa firmalarına, kendi ürünlerini yeni yapıya tamamen uygun hale getirerek anahtar teslim çözümler sunuyoruz. Son tüketiciye en iyi hizmeti vermeyi amaçladığımız gibi kurumsal firmaların da çözüm arayışına son vermek için çalışıyoruz.” Röportaj detayı için tıklayınız.